blägh


Under construction som sakt, nu äre att sussa.

Vit flagg






En mysig lördag kväll som denna spenderades med marremus och en skål med chips,dipp, gurka och morötts. Egentligen var det meningen att det skulle bli en night-bowling night med görlsen men eftersom johanna har tydligen gått och fått sjukan på sig så blev fallet inte så. Har även ätit på china-bufé till middag och gått en mysig promenad i regnet med baby, jag som aldrig är ute och går fick ryck i dag och blev faktiskt ganska sugen. Min positiva inställning har återvänt och ångesten är borta, samt den vita flaggan mot mamma är uppsatt. -Nu ska det bli skönt med lite sömn.

Dagen-efter-ångest






Hela välden är emot mig. Gud kissar mig rak i ansiktet. Vad har jag gjort för att jag ska vara värd detta? Man är bakis as hell, mamma går emot mig, det spöregnar ute och allt är bara bajsbajsbajssss. All min positivitet som jag och lills bestämt oss för att ska ta över våra nya liv har stupat rakt ner i helvettet.



-  nä nu ska jag gå ut ur mitt fängelse och snatta mig en pirog

MNH in tha houuuuuse!


Yo what's up homies? Här äre paaaaartyparty. Alltid party där mnh och cmills är. To bad 4 you som inte is here!! Vi taggar till baby doll. Godnatt

3 minutes later



7 kommentarer... + en som sa att det var stökigt (??) cp gubbe

Pms monstret i regnvädret



Fredrik har fyllt 19 år, så i eftermiddag (dvs nu) så har stora feta släkten klampat in och ska snylta mamma på fika. Dom kom för ungefär 5 minuter sen och redan har nästan alla hunnit varit inne på mitt rum och "kollat läget" dvs se hur stökigt jag borde ha det och chockas genom att det är städat för en gångs skull. Är nu uppe i 5 kommentarer.

Nä nu ska jag ta och fika

simma lugnt!


Städmaniac



Åter igen när jag får mitt städryck och ska skyffla in alla kläder som ligger på golvet och omsorgsfullt hänga in dom in i garderoben så tar alltid galgarna slut. Har snott typ 1 miljard galgar från mamma nu och endå räcker dom inte.
Hela garderoben är full med kläder och endå återstår det


"Jag har aldrig nånting att ha på mig



Målade blommor doftar inte



Med en pepsi i ena handen, en gorbys i andra handen och "kaxiga tjejers guide till att få det dom vill ha" (låter ur töntigt, men den är faktiskt hilarious) liggandes på bordet bredvid en påse exotic snacks så mår jag faktiskt über. Blir bara att ta det lugnt ikväll då mamma bjutt över en vän på kräftor. Kanske en manlig ena? har faktiskt ingen aning so far, måste luska lite mer i mammas så kallat love-life.

Dagens ush går faktiskt till mig själv(!!) för jag inte hittat överföringsladden än. Ush på mig


159 days left



No school today! Igentligen hade jag sovmorgon till cirkus 12 idag men bestämde mig för att dra en stanna hemmadag. Blev i stället att mamma bjöd på ett supreme-mål, en tur på banken och ett träff med fotoautomaten. Bilden till mitt leg blev det fulaste i världshistorien som jag nu måste dras med i ett antal år.

Köpte även en kalender (som nu är "upp-pimpad", måste ju leva upp till mitt design-rykte) till skolan så jag kan börja organisera min skolgång för första gången i mitt liv. Som "2a kladdare" som snutten kallar mig, har jag varken sovmorgon eller nån dag att sluta tidigt. Men nu är det ju bara 159 skoldagar kvar tills nästa sommarlov.
-Taggat



Detta vill jag ha i höst!




Kofta och randig tischa: H&M
svart klänning: Forever21


can i taste your watermelon?






Mamma lyste just upp min dag. Melon på ingång!












var tyst och låt andra tro att du är dum, hellre än att tala och bevisa det.


Första dagen i skolan. En dag avcheckad. Bara 160 skoldagar kvar tills nästa sommarlov. Har faktiskt haft en slight panikattack för att återigen börja skolan. Men somsagt, det gick ju ganska bra. Förutom att jag är redan sjukt less och vill skjuta mig själv. Men det går nog över, får man hoppas

Å andra sidan har jag ju faktiskt blivit blond igen, efter ett besök hos frissan igår som blev mycket billigare än jag trott! Kostade endast 1 180:- för avfärgning, färgning+slingning och en klippning av håret. Kunde väll blivit lite nöjdare med resultatet men med tanke på att jag hade rött hår (Dock lite väl urblaskat och solblekt) så blev det ganska bra. Blir nu bara att färga det nångång till hemma så blire perfa!
Bild kommer senare

Känner att det blev ett ganska negativt inlägg, men det får ni nästan ta



RSS 2.0