Shoppaholic nanana


Har shoppat ännu mer. Eller mamma har shoppat. Eller jag har shoppat och mamma har betalat kanske det heter. hehe. Kom i allafall hem med en ny tröja från espirit, en avslutningsklänning från MQ, ett meal från donken och 3 ringar. Riktigt nöjd! Synd är bara att det inte går att lägga upp bilder då jag har sladden hos papi, vilket suger!

Ikväll blir det först böleäng sen vidare till teg might! Utan dricka men det ska nog gå! ciao

Mamma betalar




Shopping idag igen, då mamms bju! Jag säger inte emot så bara att jag pallrar mig iväg nu. Bilder från tårtkalaset på designen kommer sen! ciao

5 par tights till priset av 1



image69 Stor shopping i dag. Eller för att vara mig, som aldrig har några pengar är det stor shopping. Kom hem med 5 par nylontights (49 spänn!! )
ett par panties och ett par asheta jeans shorts från nicole. Så klart det enda plagget som inte var på rea, thats life. Och eftersom att solen sken så bestämde jag och marre oss för att steka på apberget med en glass i handen och solbrillorna på näsan. Riktigt härligt, nu känner man att sommaren är på InGång med stort I och G alltså!

Imorn har vi ingen matte på morgonen(Tack gode gud) sen ska vi ha tårtbakartävling på design-timmen! Och nej maria, eran tårta kommer inte att vinna.







Med absolut inga pengar kvar säger jag adjös

"Igår kväll smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag som vanligt."



Ikväll är det bal. Dagen D.. eller B.. Ikväll är det bal, men inte för mig. nejnej, det är för 3orna. dom jävlarna.
Vill också gå på bal, ha fina klänningar, åka limo och vara allmänt uppsnoffsad. Ingen 3a har varit på skolan på hela dagen och dom lär ju inte vara det i morgon heller. Då äre också dagen B. Dagen bakis.

Iallafall, för att trösta mig själv lite har jag köpt candy med stort C
dvs nappar+gott och blandat. börjar redan få ont i magen men vafan, det är ju godis!

image68







SÅ NU TAGGAR VI SKOLAVSLUTNING

Dagens trudelutt




Mariah carey- bye bye

Kulturnattennn



Började med någon förfest på teg som min kära kompis marielle hade bjudit oss på. Träffade en del trevliga människor som bjöd på dricka, så inte tackade jag nej inte! Runt halv 10 spred nån idiot ryktet att polisen var på G, så på 2 röda hade alla stukigt ut bakvägen och smusslat in till stan. Väl på stan träffade man en massa sköna, ofrämmande som främmande människor och fick ett antal kramar. Runt kvart över ett tog kylan över rejält och bestämde sig då för att bege sig mot teg igen för att hämta cyklarna för att sen bege sig hemmåt då man slocknade på dirren!

Men idag så är det ju morsdag, så jag hoppas ni har grattat era kära morser som slet som djur i 9 månader för att bära runt på en 3-4 kilos klump runt magen för att sedan trycka ut ungen under en 12-timmars förlösning. Grattis mamma!


Vänster: Tina, Johanna & jag. Mitten: Marre, jag & Betty(boop). Höger: DI LEVA
bilder snodda från maria



mammas morsdag present. och nej!! det är en kossa, inte en gris.
(hoppas mammis inte läser bloggen)

Nostalgitripp



Sitter här at mnhs casa och inväntar mat. Hennes moder kommer snart hem med potatis så vi kan göra klyftpotatis med kykling och tzatsiki. Blir även att se gamla grubberevyn från den gamla goda tiden då jag och linnea var med, samt lite av erurovision songcontest (ett måste, hur lite taggad man än är) och sen den riktigt revyn som vi såg i tisdags också.

Nu tittar jag in lite söta bilder på mnh som låg och gömde sig på marias dator! qutie!

Maria maria




Gästbloggat hos maria, check it out!

MARIA



Nya dieten





Idag har jag ätit följande..........

1.köttbullar och makaroner ( till frukost...)
2. en köpmacka på skolan
3. Lunch- pannkaka
4. kom hem och åt ett pitabröd med kebab + spagetti och kycklingkebab
5.middag- köttfärssås och spaggetii
6. ett antal kakor...
7. 3 glas trokadero
8. nachos och salsa

Är det varmt här inne eller är det bara jag?





Dagen började med softboll på idrotten. Riktigt roligt faktiskt, o om jag får säga det själv så är jag en riktig baddare på det! En homerun togs hem under spelets gång som sprangs av moi! Stolt- ja vet. Har skrytit om det hela dagen! Sen på metallen så började jag med mag:en. Svårt må jag säga, men det tog sig. Så det blir prov nästa torsdag. (Ni som inte vet så går jag Design-gymnasiet)

image63


Iallafall, eftersom det blir en till dag bara hemma så ska jag nu bege mig till pullan för att shoppa godis så jag kan uthålla hela denna kväll. Ha en bra kväll allihopa!

vad fan hände?




KILLS ME EVERYTIME!- har du smakat på glöggen, linnea? haha

image62

Parasiter, låt mig va



Somsagt, var och såg Grubberevyn igår med linnea, mnh och marre. Tyvär så blev jag lite besviken. Förre året var mycket bättre, (då var jag ju med.. hehe) men jag och design brudarna blev sjukt taggade på att göra en dragonrevy som projektarbete i 3:an! Får ser hur det blir, skulle vara sjukt roligt :) Ska även gå och se nattinen på fredag, och äta middag @ mnh's casa innan. Det ska bli mysigt! Sen äre ju kulturnatta på lördag, men får se hur det blir med den saken- är though SJUKT taggad på thomas di leva!

Så fort jag kom hem idag, blev jag luskammad av mamma (bokstavligt talat) då linnea fått löss, och en utskällning + utegångsförbud. I 2 dagar. Bra att du visar vem som är alfahanne mamma!

Så ikvl blir det väll bara att dega framför tvn, samt få ett par ytterligare utskällningar i gues.. Peace!

böllhö



har inget att skriva..

Aldrig statoil mer



Fyhelvete, igår jobbade jag som ett jävla djur! Det var verkligen inte min dag. Påvägen till statoil så vurpade jag med moppen. Sen så när jag höll på att skura som bäst, självklart tappar man mobilen i vattnet, Jag blev också uppraggad av en till old man och en annan som frågade "Åhå, så du städar här på fritiden?" Som om att jag skulle ha valt att vara där? Sen så självklart på vägen hem från statoil så när jag skulle parkera moppen så föll den så klart på mig så att jag bröt en nagel. Varm vattnet tog slut när jag dushchade och jag var trött som ett jävla as. Inte min dag i går direkt! Men när jag kommit hem till snuttis och såg han powernapa så fridfullt blev allt bra igen:) Men grillfesten på kvällen var ju bara ovärd!


iallafall fick jag ju även reda på nationella ifredags. Har bara gjort en del och endå har jag redan G! JAG SOM SUGER PÅ MATTE. joy

Bilder från förra helgen!






Den som inte kan dansa skyller på golvet



Har kännts som en lång dag idag. Började med en urtråkig mattelektion som aldrig ville ta slut, följt av design och svenska. Under lunchen utspelades en ur rolig musikal som var 4 pojkars projektarbete. hur rolig som helst! höll på att dö av skratt ett antal gånger under den timme den varade. Sen så komm snutt även förbi igen, vilket förgyllde dagen!
 

på bussen till dansen blev jag uppraggad av en full 60+are och utstirrad av en fet kossa som såg ut som att hon ville äta upp mig. Där satt jag rädd som en jävla mus och bara väntade på att få hoppa av bussen. Dock så klev hon av på samma busshåll plats! iafl sen snabbt som fan till holmsund i skinnjacka och t-shirt på moppen. Ashole cold! så ikvl blir det bara att pilla stjärt ,dvs inte mycket. Men imorn blire att kliva upp klockan 7(!!!) för att gitta till statoil klockan 8 där jag fått jobb för dagen! Ska städa hela butiken och jag hoppas jag får en rejäl slant för det. Sen på kvällen blir det grill party! CANT WAIT


"Imorgon är idag igår"




besöksrekord! woho, 22 pers!

Nörd- jag vet



jag blir så förbannad för att inget går som jag vill att det ska!!

1. playstationet funkar, men antingen funkar inte SPELEN jag vill köra eller kontrollen i det spelet(?)
2. 3 veckor kvar till sommarlov. NU-snälla?
3. Min favoritblogg funkar inte att titta på just nu
4. Har hittat sladden till mobilen, men självklart går det itne att ladda över dom på datorn
5. internett glappar

                            -jag tror jag måste ta livet av mig 


image51

Stäng av hårtorken




Felet? idag har det snöat,DET ÄR FAN MAJ

These last days



Mycket har hänt under dom senaste dagarna, Mnh och lills har åkt till gbg, haft 2 prov (inkl nationella i matte, somnade inte denna gång!) bakat bulls med snutten (som använde farinsocker som kanel. Det såg ju lika dant ut)
Och så har jag fått sommar jobb! Ska arbeta på personalklubben på sjukhuset där dom säljer fika, glass och kläder. 53pix i timmen och jag klagar inte. 3 veckor på dirren efter skolan slutat!

Måste bara berätta det sjukaste. På bussen till stan efter skolan så var bussen typ fullsmockad, men jag lyckades klämma in mig längst gången och hade turen att hamna bredvid ett sär. (alla som känner mig vet att jag har en slight rädsla för handikappade och håller andan varje gång jag går förbi, inget illa menat men jag kan inte hjälpa det!)
iallfall så när jag stog bredvid denna människa så la jag märket till att han hade ett par hörlurar på sig, och då när jag tittade på han så gav han mig en blink, började rå digga samt jucka mot barnvagnen som stog framför honom. Det enda jag kunde tänka på var "Vad i helvette?"

Girltalk



Helmys igår!
Taggade tjejer som vi var slog vi läger på kattans balkong som innehöll grillning på balkongen, sittandes runt ett soffbord på soffkuddar, folle och girltalk. Fick reda på en del! Speciellt vad Tina tänker på när hon kramar sin rosa lurviga hjärtkudde. Det här måste vi verkligen göra om.

Är fortfarande sjuk, så idag innehåller agendan:

1. tvspel i pyjamas
2. äta chokladbolls smet (är för lat för att acually rulla dom)
3. mera tvspel



Bilder från igår kommer inom kort! sladden är spårlöst försvunnen.. Som allt annat. Har knipsat 3 lås i skolan under en månads tid! Det är fan strongt

blääh



Så sjukt uttråka
d

felet?


Trött som ett as sitter jag här och käkar mackor och ser på sex and the city. Jag är sjuk, men kan bara inte lägga mig. Jag kan bara inte. Vad är felet?

Sweet home.. (alabama)


Åh, spanar in lite resor på detur.se. Visserligen har det varit sjukt fint väder nu ett tag, men jag känner att jag börjar bli jävligt less på umeå. Snälla, bjud mig på en tripp till el españia


PS. jag är en väldigt trevlig reskamrat och uppskattar strandpromenader i månskenet.DS

image49
turkiet -07. Åter igen, ta mig tillbaka!

Godnatt



Såååååå less

Last night


Har drömt om cola typ 4 dar i sträck nu. Snacka om att vara sugen! Jag riktigt känner hur det vattnas i munnen på mig bara jag tänker ordet. coca cola. Helt besatt? vart komm detta obsessesion ifrån? Ingen vet.

iallfall, har haft feber lite mer än en vekcka nu men idag var första dagen jag stannade hemma från skolan. 4 dagar lov förra veckan gjorde att jag höll ut måndag-onsdag. Valborg var ganska trevligt somsagt. Var först i Kassjö-bygårn med mamma och linnea då hennes moder styrde party. Sen drog vi vidare till astor där det var party. Dock hämtade mamma mig klockan 11 för att hon var trött. Men det var ganska skönt att komma hem då jag var sjuk. Tydligen hade det blivit lite naket efter att vi drog. Men missade inget somsagt ;D Annars har jag bara mysigt med david hela helgen

Nä nu ska jag gå och få mamma att fara på pullan och köpa cola. Adios!

image48
RSS 2.0