Skål?




Valborg. Kanske den mest överskattade "högtiden" på året. Alla bara cyklar omkring och super och alla vet om det! Föräldar som morföräldrar. Visserligen är det inget fel med att bara göra det, men det slutar alltid med att man bara cyklar om kring, tittar på nån lam majbrasa och åker hem för att man fryser häcken av sig. Nä, nu ska det bli andra bullar. Jag och mi madre ska ikvl till linnea, då hennes mamma styr party. Sen drar vi nog vidare till astor och håller dom sällskap där. Inget drickande ikväll alltså, och jag tror att mamma är ganska lättad! Lika bra att bygga upp förtroende (även på den mest alkoholdrickande dagen på året, förutom midsommar kanske) så att vi får åka till New york i vinter. T -agga

image47

Sovmorgon satt fint, även fast jag hade feber i morse pallrade jag mig iväg till skolan. Eloge till mig!

ciao

Huvet i bänken




Haha, stabilt. Hade ju Engelska A nationella i morse, vilket inte gick vidare bra. Gissade på typ alla och när jag var klar 30 min innan man fick gå, så somnade jag på bänken. Har typ inte sovit på hela natten då jag har svettas som ett jävla djur och snoret ba forsade. Härliga details, men så vare (äre). Ohch eftersom jag inte får ha någon frånvaro måste jag vara i skolan i morn fast jag har feber, vilket jag har. Men nu ska jag inte klaga, det kunde ju varit värre. Kunde ju vara benlös, eller nåt

Sitter just nu och spanar på DH, så sjukt spännande! Galet att varenda avsnitt är lika spännande. Dagens applåd till fantasifulla manusförfattare

image46


"i wanna taste that milkshake" är allt jag säger, titta in länken mnh tipsade om

Ovanligt




sjuksjuksjuk igen.. och jag måste

till skolan i morn. Skönt.

Nu ska du få smaka på andra bullar




Vaknade med rätt sällskap imorse! Dock svettiga som grisar och så var snutt på rätt så bad mood, vilket smittade av sig på mig ganska fort. Sen hittade jag inte min skåpnyckel såklart så då blev jag ännu mer pisst. Plus att jag känner att jag håller på att bli sjuk igen. Detta märkte dock eva, våran textil lärare och bjöd mig på bulla och té. Jag som nu inte dricker té men tänkte att det var bäst att tiga så länge björnen var lung.. Riktigt snällt av henne iallfall, det brukar hon itne vara!

Överskottsbolaget



Idag har jag shoppat loss på ÖB. Budgetfavorit i repris! Fast endel saker är smygdyrt endåå.. Det slutade iallafall med att jag kom hem med ett nagelack, hårspray och 3 liter cola!
Såg även världens snyggaste skinnjacka när jag var där. Alltså på en tjej, inte som dom sålde. Vilket annars hade varit kaaanon, iallfall har bestämt mig för att sälja min bruna skinnjacka och köpa en svart i stället. Intresserad? hör av dig!

image43

Jag har också min egen fotfetischist



Vaknade i morse och hade värsta känslan av att jag var utomlands på värsta hotellet! Solen sken igenom fönstret och man hörde fågelkvitter och trafik. Blev man lite taggad på sommar eller?

Idag blir det bara att städa rummet som åter igen ser ut som en gris-stia, Men det var inte det jag skulle säga. Likt rebeza har jag fått "napp" på en kille genom apberget som tänder på fötter, haha ganska creepy. Säg pojkar, inte är väll detta en ny (fräsch) trend som startat? Jag hoppas verkligen inte det


Jag har övergett ericsson




Började med att fara till dansen idag som gick faktiskt ganska bra, för att sedan gå en tripp på stan svettig som en gris. For sen en sväng förbi holmsund för att inviga årets mopedkörning! Jag har glömt hur roligt det var, susar fram längst e4an (??) som en ja, jag vet inte vad. For sedan till elgiganten då min underbara papps har kirrat så ja behöver inte lämna in telefonen på service (Där den skulle behövt stanna i typ 3 veckor) utan jag får en ny telefon på dirren istället! Kredit gillar vi, så behövde bara punga ut 161,50:- för en sprojlans ny mobbe! (Dagens applåd går till Kredit och snälla pappor)

Ikväll blir det att mysa med min david. Älskling!!

image39 -------------> image40

kanonkul!





Partyarmbanden



Kom just hem från lillis storasysters födelsedagsparty, dock låg medelåldersgränsen på typ 25+ nånting men det var ganska trevligt endå! Fick skit fräsiga partyarmband som verkligen gjorde en galet taggd




Förövrigt har jag break det första imorgonbitti. Så upp i ottan och sen bege sig till holmsund en sväng för att hämta moppen. Mobilen har blivit helt fucked up och störd i huvet så jag måste lämna den på el papis jobb. "Pappa betalar"
Men jag säger inte emot!

Bäbisfetma




Haft en ganska bra dag. Förutom faktumet att jag vaknade upp och kunde knappt röra benet mitt pga fetaste lårkakan som vet precis var den ska sitta. Har sprungit runt lite på Strömpilen och lämnat ut mina otroligt utarbetade CV:n så det är väll bara hoppas på att min charm gjorde sitt och att jag får ett samtal snart. Hon på MQ verkade taggad iafl, skulle inte vara helt fel att få ett sommarjobb där!

Var även en sväng förbi min kära mormor idag och hittade en tiny tiny klänning som jag hade när jag var (enligt mamma) typ 2 bast, hur fin som helst. Och gissa, jag kan ha den fortfarande.. SJUKT antingen var jag en väldigt fet bäbis eller så är jag bara allmänt liten nu. Sitter som smäck, dock inte som en klänning utan mer som en tunika. Men det är väll bara att tacka och ta emot. Dagens applåd går väll till bäbishull då


  
 image37

Gillar denna nya version starkt









Jason mraz-i'm yours (new version 2008)



hmpfh




Jag känner ba att orken är bellow zero idag
allt jag hade och säga

Jag gillar bara kakor man kan äta




Började som alla andra lördagar att gå upp i gryningen (kl halv 10..) för att bege sig på dansen. Denna lördagmorgon inkluderade även lårkakor och en konstig hangover. Igår orkar jag itne ens prata om! slutade med att vi stog utanför iksu spa och konventsionerade(??? dysse) med några goa gamla eparaggare som vi tror var från vännäs. Mest troligt. Det var ungefär det som hände mest. Kom även förbi ett par randoms som skulle "parta" med oss på en busshållsplats, dock drog dom efter 10 min.
Men idag har vi bara suttit och lapat sol på linneas baksida tillsammans med cosmopolitan & våra ännu större blåmärken. Som Magnus sa efter varje mening:
 - hoppas ni får blåmärken

jävla iddi

Anyway, ikvl är mamsen borta så förmodligen blir det att vi ser någon film här och kanske drar ut på fest senare. Tagga!

image35

3 ord


säger bara oj oj oj

Ganska beslutsångest




Blond eller rödbrun till sommarn?


image33 image34

Wayne's



Shit, nu känner man verkligen att sommarn är på G. Har suttit med ett par polare på wayne's coffe ca 3 timmar i sommarsolen! Helt underbart, sen kom även David förbi en sväng och bjöd mig på en chokladboll:) Hur mysigt som helst att sitta ute på verandan med solglajjorna i högsta hugg, käka fika och bara girltalka!

Så nu taggar vi sommarlov som lär innehålla en jävla massa BBQ-fester, nattdopp och allmänt slappande! Förutom att jag måste sommarjobba, men helt galet. Jag har nog aldrig varit såhär taggad på sommar tror jag!


image31

Sirpan,Rebeza,Mnh,Johnels, jag och Catt på wayne's. Dock hamnade vi sistnämnda inte på bild

Summer of 69'




Vaknade just upp från en underbar powernapp (som var välbehövd och välförtjänad..) och solen skiner fortfarande! ett tecken på att det är sommar som jag verkligen gillar och i just can't wait tills man kan sitta ute i t-shirt och solglajjor.



turkiet -07

Kärt barn har många namn, sägs det



Dagen började med sovmorgon till 10, men endå blev jag tvungen att kuta som en jävla häst till bussen för att inte missa den. Så svettig som man blev kom man till skolan för att senare spendera en timme i ett kvavt datarum och höra på barbapappa-eriks roliga små skämt som poppar upp då och då.
Fast vi fick ett roligt "uppdrag" eller vad man ska kalla det, vi ska 4&4 ta ett ordspråk och fota,redigera och göra en plansch. Och det bästa är att dem som vinner får varsin biobiljett! Min grupp har "Kärt barn har många namn" och vi har en killer-idé, så dom andra grupperna kan ju bara gå och slänga sig i väggen.

Har även skrivit klart mitt cv och ska imorn eller på fredag gå och lämna det på blandannat Sandy's och bibliotekscafét. Måste verkligen få ett, för jag SKA  till Usa till nyår, no discussion







i want this one





image24forever21

- "caamillaaaaaaaaaaah!!"




Gick faktiskt ganska bra idag på proven! eller iafll ett av dom, kanske min fullt nerklottrade hand hjälpte? dock hade Lärarna falkögon-kollen på en och förvarnade oss innan att fuskade man åkte man ut, på dirren! Vi har en vikarie som är lite one of a kind, sjukt snygga kläder och har tydligen en härlig tuss(?) på armen! har somsagt inte sett den än, men jag har hört.. Den har tydligen också nuddat bella så hon var nära på att kasta upp maten

Blev att jag dissade redovisningen då jag inte gjort den.. jag gömde mig under hela lunchen för att inte träffa på na. Var så rädd för att jag skulle se henne komma galoperandes och skrika med sin gälla röst: "caaaamillahh! Vaa, varför har du inte gjort redovisningen vaaah? du är ju här vaaah? varför är du inte på lektionen VaaAAH?"


anyway Ikväll börjar DH!! + att både cosmopolitan OcH veckorevyn har kommit! åh lyckans dag, jag är så upphetsad att jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Se på fan!


Tihi, jag vann denna fina design av Eruannon! bara att tacka och ta emot, så ska jag nu lunka iväg och plugga.. party!

Det lilla hoppet som finns kvar


Idag har jag stötit på alla, eller tjah snarare sagt gett allt och alla stötar.. I'm electrofied! Känner verkligen inte taggen på 2 prov i morn, och en redovisninging.. men somsagt så måste jag ju vara i skolan konstant nu

Imorn blir det även att söka sommarjobb, måste ju somsagt få in lite stålar i kistan om det ska bli nån usaresa i vinter! Det taggar vi sönder, sitta på något mysigt café i newyork eller besöka kats tatuerarshop i LA! Gud, jag typ skälver av bara tanken

nej nu blire plugg, puss!

image20

skjut mig snälla


Läxor, läxor, läxor och åter läxor

jag pallar inte!

Nostalgin


Söndagsfika


Idag kommer hela feta släkten ( typ 5 pers.. ) på fika till mammas ära, har inte ätit varken frukost eller lunch då jag just kom hem från lill snutten(L), men ska ju fika ett par 10-tal bullar(påsar....) nu snart satt jag känner ingen press! Känner även taggen till skola på måndag då det väntar 3 underbara icketskolk-och-all-uppgiftsinlämnings-veckor, då jag har en redovisning , 1 prov, en inlämning av luffarslöjd och muntligt nationellt prov i engelska, greeeaaat

Fan att jag inte kunde ha haft utvecklingsamtalet efter denna vecka

2 minuter senare


Åh, mamma slängde just in en gigantisk stor gottochblandat påse, livet leker!

Fridilini is ma bitch


Detta är lite mer än ett år sen! Mer än mycket har hänt under den tiden

image18

Party on all night long


Helt sjuk igår! kvällen bestod av mindre nyktra brudar, polisbesök pga idioter till bilförare, ett besök på kyrkan inklusive lite chatt med kyrkägarna(typ?),En snabb visit på berghem hos nån pundare, skämde ut mig rejält inför en av min föredetta klassmate från Östra m.m.. fast han verkade tycka att det var mest roligt! Inte för att han kom i håg mig men..

Enda lyckan var nog när vi hann med bussen hem, i tid. För en gångs skull. Var även tvungen att kliva upp runt halv 10 idag för att åka på dans, men underligt nog mådde jag inte så dåligt! Så nu har jag en massa blåmärken överrallt och nöjd med mig själv för att jag orkade fara överhuvudtaget.

Nä nu ska jag gå och käka burger! ciao

Vem är inte ful i 60watts ljus?


Slapp dag igen, har endast haft 3 lektioner på hela dagen dvs sluta runt halv 1! riktigt skönt må jag säga, även fast jag försov mig en smula i morse.. Sitter nu och checkar in oprah, käkar nachos med dipp och är allmät fet. Det är så det ska vara! och i kväll taggar vi party!! Blir att ladda upp med goda 90-talspoplåtar som Backstreetboys och N'sync. Det blir grrrrrrreat! som Tony the tiger skulle säga


image17

1 månad idag!


image14

äckeltomte dööö


jävla äckel parlino, har fan inte ens täckning inne på mitt rum, inne i stan..



image13

Party igen


chill dag idag! Mammsen fyllde år och överraskade henne med att ha bakat muffins som jag lagt i en söt muffinskorg och en tekanna med tillbehörande koppar, som jag och Linnea klev upp halv 7 (på våran lediga dag) för att ställa iordning med ljus m.m innan mamma vaknade och skulle gitta till jobbet! Hon blev iallafall skitglad och bjöd på kinamat, win-win situation!
        Väl på Great Eastern så brände jag mig klantigt nog på värmeunderläggen, trodde att dom var kalla(???) för jag var såklart tvungen att pilla på dom. Hann även med en givande diskussion som handlande om när jag och linnea far till New york i vinter,eller snarare sagt om vi får fara, men mamma var inte lika hypad som vi. Och hur jag och linnea skulle inreda våran kulturkrockande lägenhet som kommer ligga på söder när vi flyttar hemmifrån. Tagga 18bastfyllande..(!)



Nä nu ska jag gå och se på simpsons -ciao

Gr8


Kom just hem från ett wünderbart utvecklingssamtal, med mig själv och min lärare. Varken mamma eller pappa kunde följa med, kanske lika bra det med tanke på min höga frånvaro. Och eftersom jag har ca 20% frånvaro så kommer hon nu ha stenhård koll på mig dessa 3 kommande veckor och se till så att jag inte har någon frånvaro och att jag lämnar in alla uppgifter. Annars kommer det komma ett varningsbrev till mammsen och det skulle ta livet av henne.. iafl nästan! Känns ju bra.. Fast det håller mig iallfall motiverad nog att vara i skolan.

image9

...........



Vart är världen på väg?



Paltkoma


Sant som det var sagt, proppmätt som barafan! inte illa pinkat Anki. hon är en hejare på att göra mat!
Inväntar även tårta, kakor, bakverk m.m loovley! Vet fortfarandei nte hur jag ska göra med mamma present, men det kommer väll. Tips någon?


image8

Birthayparty


Vaknar av att pappa drar skämtet "klockan är halv 12 nu camilla!! ............... i finland!" sen asgarvar han så mycket åt sig själv så jag får ont i huvudet. Har städat hela morgonen för födelsedagsfikasgästerna som kommer senare, så nu är jag helt slut, och träningsvärken på köpet sen dansen i går är ingen höjdare! anyway, blir mycket fika denna vecka nå rickard fyllde år igår, anki idag och mi madre på onsdag! Jag har no idea vad jag ska ge henne.. Hon ville ha en cykel så jag tänkte typ ta bussen till returmarknaden vid strömpilen, sen cykla tillbaka med den till umedalen(!!!) och gömma den i förrådet.. Får se hur det blir med den saken..



Back in busniess


Orkade inte med min andra fula blogg, fast cirkus 1 dag senare gör jag en ny ful blogg, aja

Myskvl @ linnea's el casa igårkvl med girltalk och chigago. Riktigt mysigt! Känner mig dock nu sjukt seg och trött och grinig efter 2-dagars dans och efter ett besök hos karolines brorsa på fika. Så ikvl blire bara att bänka sig in tha couch och bara känna lugnet med en bra film och godis- Cant wait!

Btw hade skrivit förut att Gynning skulle vara med i DH, men till min BESVIKELSE var det ett aprilskämt från kanal5's sida.. blond som man är(var)

anyway, nu lockar soffan! -ciao

image2
RSS 2.0