it sure was


Rebeza, den var SJUKT tasty

my stomach is calling you!


har fortfarande inte fått min food från donken :(

7 års olycka utspelat under 3 timmar


Still sick, hate it. Och håller på att dö av nyfikenhet då jag inte fått veta än hur det gått på lills och marias date. HUR FAN GIck det? blev det nå whole in one? ;)

Anyway, nu har jag satt på mig städarfrillan och håller på att pyssla lite då mitt rum blev om-möblerat igår. Vilket innefattade en krossad spegel (7 års olycka!!), en krossad ljuslykta, en krossad hälsena och en krossad stortå. Illa illa. Nä nu ska jag ta och käka lite nutella och vänta på att snutt ska komma med en chicken tasty som ska vara riiktigt jävla tasty.

So sick..



Är sjuk igen. Som vanligt. Hur många gånger har jag inte skrivit i bloggen att jag har haft feber? och det är bara under tiden jag haft bloggen. Sen detta år invigdes har jag haft feber och varit hemma från skolan ca 10 gånger. minst. Måste fått dessa baciller då jag badade i övik som jag besökte under midsommar. Påtal om övik, och bad. Min kära pappa (inkl hans fru och dom som ägde det feta mansionet som vi bodde i (dom hade 3 bastusar, varav en låg på bryggan, en jacuzzi m.m) Iallfall, min kära papps blev såklart onyktrast av dom alla (tror det ligger i släkten..?) och fick med alla att näcka. Där stog jag chockad som ett jävla jag vet inte vad och såg min pappas allra heligaste dingla omkring när han plaskade ner från bryggan. Jag tror jag måste börja gå i terapi.

Bara för att jag är sjuk måste jag lägga in denna låt.



go'natt.

i know i deserve it



Nu skriver jag endå, lite som jag har att göra så sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig. Jobbar ju även i morn på personalklubben (ett fik på sjukhuset där dom säljer godsaker och kläder.) Visserligen inte så slitsamt då det enda jag får göra är att göra mackor, äta mackor, stå i kassan och göra mer mackor. Underbart. Men eftersom att det är ett "landstinget-jobb" så kammar jag nog bara in sisådär 3 papp. Men pengar som pengar! klirar endå fint i kassan och det enda jag vill göra är att shoppa upp alla pengar! Var så länge sen jag köpte nånting sist så jag undrar om jag inte ska unna mig nånting fint.

i think i deserve it


phuket, here i come?




Digga




digga-broken

sug mig


orkar inte skrivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, har fortfarande ingen sladd.. keep updated

bäbis


sitter hos gullet och myser, han sussar så gölligt!

Long time no see



Länge sen jag skrev nu, elller tjah, en vecka för att vara precis. Idag har jag iallfall solduschat för att vara finfin till skolavslutningen. Blev faktiskt skillnad! Dock blev fingrarna på höger hand en aning brunare än vänster hand. Vad gick snett?

Imorn är det sovmorgon vilket vi gillar, då vi bara ska spela brännboll med design 2orna och 3orna och fika. Skönt! svar ja.


Har fortfarande inte mobilsladden hemma därför jag inte orkar blogga, inge kul utan bildfer ju! Här kommer iallfall en bild

för att liva upp bloggen lite.
Linneas bakdel i huvudstaden



Pms



Skönt, med inget arbete kvar i skolan pustar jag ut. Är lärarna helt jävla dumma i huvudet? Lägga verkligen ALLT arbete dom 3 sista vekckorna då verkligen INGEN orkar arbeta. Orkar knappt gå i skolan, DÅ ska dom pundjävlarna lägga alla inlämningar och prov. Så less jag blir!

Nu när jag fått ut min aggro kan jag gå och lägga mig
-sov gott



Simple mathematics




Solen skiner idag. Började med att för en gång skull inte behöva stressa till skolan då jag fick skjuts av min ünderbara mami. Dock var jag tvungen att efter skolan ta bussen in till stan (hehe lat) för att hämta en av cyklarna som inte lyckades bli punkterad att cykla hem med. Riktigt skönt faktiskt! Kände ingen stress så jag höjde volymen på mobilen så det strömmade olaglig musik ur hittade hörlurar. Jag + Musik + sol= lugn milla

enkel matte




Nä, nu blir det att egga sims igen. Adios amigos

vad i?



SATAN förlorade just 2 timmars spelande av the sims!! ibland är världen allt bra orättvis

image72

Vart är alla brinnande soffor?



Fysikgränd i lördags. Taggade flickor som vi var begav vi oss mot ålidhem och fysikgränd i hopp om spänning. Kommer dit runt halv 10 efter att ha varit på en "ruter sju fest" på teg först och blir sjukt förvånade. Inget folk? Vart är allt folk? Smått besviken som man blev, hade föreställt mig brinnande soffor som kastades ut ur fönstrerna och slagsmål hit och dit. Knappt något levande ting (bara några skummisar) Skräp och damm som virvlade omkring som en vilda västern-rulle, om ens det. Tydligen så hade allt party ägt rum på fredagen. Men det var trevligt endå, trots att flängande på punkterad cykel!


image70 image71
RSS 2.0